ONLINE PRODAVNICA PROIZVODNJA VELEPRODAJA KONTAKT

CD Radio Adapteri SEAT
širok program originalnih radio blendi za veliki broj vozila marke Citroen sa nestandardnim prostorom za radio aparat.

radio-adapter-blenda
Ukoliko posedujete vozilo sa audio sistemom sa originalnim fabrickim radio aparatom, a želeli biste da unapredite zvuk prestižnim Pioneer kvalitetnim jedinicama, može Vam se desiti problem ukoliko fabrički aparat nije standardnih DIN ili 2DIN dimenzija. Isti ćete jednostavno rešiti prethodnom montažom
Radio blende - adaptera za prilagodjavanje fabričkog prostora za montažu radio aparata standardnih dimenzija.
 
                           
 
                           
 
 
 
  • Naša lokacija:

AUTO STYLE
Novi Beograd
Omladinskih brigada 7g lokal 3

prva zgrada sa desne strane kod isključenja sa autoputa
Beograd-Zagreb ka kružnom toku Fontana, pored crkve
Svetog Dimitrija
- lokal je orjentisan ka autoputu

Kontakt Telefoni: 011 31-21-659 063 350-950

Radno vreme: radnim danima od 09-17h, subotom 09-15h

e-Mail: office@autostyle.co.rs

 
  Klikni za pregled!   Klikni za pregled!   Klikni za pregled!   Klikni za pregled!   Klikni za pregled!   Klikni za pregled!   Klikni za pregled!   Klikni za pregled!   Klikni za pregled!    
  autopresvlake   patosnice   car audio   auto oprema   navigacije   bluetooth   osram   thule   champion   concord  
 
auto style 2016
Povratak na osnovnu stranic Kliknite! Povratak na osnovnu stranic Kliknite ako zelite da vidite vecu sliku! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala! Klikni za pregled artikala!