ZAVESICE ZA AUTO STAKLA

ZAVESICE ZA AUTO STAKLA

ZAŠTITA OD UV zračenja

 

Zaštita putnika od UV zračenja je bitna korist ovih sjajnih zavesica. Komfor koji omogućuju je vrlo važan detalj, pogotovo na dugim putovanjima!


ZAŠTITA OD BLJESKA

 

Za vozača, ove zavesice pomažu u spečavanju iznenadnog "zaslepljivanja" od prednjih svetala koje prate saobraćaj noću, kao i sunčevu svjetlost tokom dana. Posebno efikasan kada je sunce nisko tokom jesenjeg i zimskog meseca. To pomaže da povećate vašu aktivnu sigurnost prilikom vožnje, što vam omogućava da se potpuno koncentrišete na putu.


BEZBEDNOST

 

Sakrijte svoje dragocenosti od potencijalnih kradljivaca jednostavnim zatamnjenjem stakala Car Shades zavesicama, uz značajan stepen dodatne sigurnosti za predmete kao što su laptopovi, torbe, telefoni ili drugi vredni predmeti koji su možda u vozilu.


ZAŠTITA DECE I ŽIVOTINJA OD SUNČEVIH ZRAKA

 

Svako ko vozi decu i životinje u svom automobilu zna koliko je važno da budu zaštićeni od uticaja štetni UV sunčevih zraka. Zavesice Car Shades omogućiće kvalitetno senčenje stakala, što čini vožnju tokom ekstremno vrućih dana, mnogo podnošljivijom za sve. Zavesice Car Shades omogućavaju puno spuštanje prozora dok i dalje štite putnike od štetnih UV zraka. Perfektan proizvod za miran život na putu!


BARIJERA ZA INSEKTE

 

Sprečite dramatične trenutke vožnje! Zavesice Car Shades ostaju na mestu čak i dok se voze uz otvorene zadnje prozore, tako da pčele, ose, muve i drugi insekti ne mogu da udju u kabinu.


ZAŠTITA OD TOPLOTE

 

Pametna solarna tkanina za Car Shades zavesice blokira sunčevu toplotu, dok i dalje nudi odličnu vidljivost. Rezultat je to što kabina ostaje hladna, a vazdušni sistem ne mora toliko raditi kako bi postigao željenu temperaturu kabine, što će rezultirati manjom potrošnjom goriva i većim komforom.